• Novo
Ženske vrhove Ženske djevojke plus veličina tiska ties kratki rukav okrugli vrat Torbica za bluzu za bluzu topsweet i nježan ličnost ispis izdatim na vrhu crne l

Ženske vrhove Ženske djevojke plus veličina tiska ties kratki rukav okrugli vrat Torbica za bluzu za bluzu

Stupnjevi:
KM 10.35

Iznos
Tova je dostupna

Ženska majica s kratkim rukavima Funny uzorak Ispiši vrh, koristeći visokokvalitetnu meku tkaninu, uklanjanje kože, suva i prozračna. Dizajn okruglog vrata koristi ojačane tehnike šivanja, tako da se neće lako skinuti, a dekolte se neće deformirati kad ga promijenite. Fit nije previše uzak ili previše širok, ova majica će nacrtati vaše lijepo tijelo. Ispisani zanimljivi uzorci, tako da izgledate živahno, slatko i razigrano, savršeno za trošenje u ljeto. Dužina : 7.8 širine : 7,8-širine : 0,878 majica za kratkoćuška majica Smiješni uzorak, koristeći visokokvalitetnu meku tkaninu , prilagođen kožnim, suvim i prozračnim. Dizajn okruglog vrata koristi ojačane tehnike šivanja, tako da se neće lako skinuti, a dekolte se neće deformirati kad ga promijenite. Fit nije previše uzak ili previše širok, ova majica će nacrtati vaše lijepo tijelo. Ispisani zanimljivi uzorci, tako da izgledate živahnim, slatkim i razigranim, savršenim za vrh za nošenje u ljeto. Dužina : 7.8 širine : 0,880. Upotreba udobnih i mekih tkanina, suva i prozračna ne zagušena znoja. Dizajn okruglog vrata koristi ojačane tehnike šivanja, tako da se neće lako skinuti, a dekolte se neće deformirati kad ga promijenite. Potpred nije previše uzak ili previše širok, ova majica će nacrtati vaše prekrasno tijelo. Podudarno sa trapericama, casual pantalonama, šortsima, poluvremene suknje, duge suknje i ostala odjeća . dnevno, izlazak, zabava, druženje, plaža, primorstvo, hodanje i druge prilike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.