• Novo
Peckeoff hokejaški dres, omladinski medij, bijeli

Peckeoff hokejaški dres, omladinski medij, bijeli

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Hamprof Off hokejaški dres je odličan izbor za otklanjanje hokejaškog sportaša ili tima. Izrađena je od 100% od poliesterskih ptica mreža za oči za prozračnost i udobnost. Okrug V-izreza dizajna sa okruglim jarmom i velikodušno rezanim rukavima daje dresu na izgledu pro-stila. Ovi prazni zasloni su spremni da se prilagođavaju logotipom vašeg tima, imenu igrača i broju dresa. Dostupno u veličinama odraslih S-2 XL i golman, kao i veličina mladih X-mali, srednji i X-veliki; Dostupno 12 boja. Napravljen od 100% od poliesterskih ptica mreža za prozračnost i udobnost . V-izrez oko vrata i velikodušno rezane rukave daje dresu na izgledu pro-stila. Ova prazna dionica su spremna za prilagođavanje logotipa vašeg tima , ime igrača i broj dresa . Dostupno u veličinama odraslih S-2 XL i golman, kao i veličina mladih X-mali, srednji i X-veliki; Dostupno 13 boja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.