• Novo
Ja igram. Djevojke za bebe i djecu Ruffle Snap za ponovni upijajući plin peleni

Ja igram. Djevojke za bebe i djecu Ruffle Snap za ponovni upijajući plin peleni

Stupnjevi:
KM 25.00

Iznos
Tova je dostupna

I Play.® je originalni proizvođač plišaka za plivanje i ima patentirani troslojni dizajn. Wicking Liner pomaže u sprečavanju pelena, unutrašnji upijajući sloj pomaže u zaštiti od zbrka izvan bazena, a vodootporni vanjski sloj radi sa čvrstom strukom i nogama kako bi se osigurala sigurna zaštita od nesanitarne i neugodne nesreće u bazenu. Nije potrebna druga pelena. Obrezivanje, lagana pelena potiče plivanje. Lako zaključavanje. Snug fit pomaže sadržavati čvrste materije i odobrava se za javne bazene. Ekonomičan i stvara manje upotrebe i ponovne upotrebe otpada. Premaz : 100% poliuretan; Tkanina / obloge : 100% poliester. Mašina koja se može prati. Uvezeno. Ruffle splapiv od ispisanih pelena za djevojke iz igara.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.