• Novo
Athletic Works ženska štampana aktivna suknja

Athletic Works ženska štampana aktivna suknja

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Da li više volite suknju ili šorc za vežbanje. Šta kažeš na oboje! Athletic Work's active skort savršen je izbor za izgled koji s lakoćom ide od teretane do obaveza. Ima ispod kratke da vam bude udobno i slatku suknju na vrhu. Ovaj skort je funkcionalan i svestran komad odjeće za performanse savršen za sport ili vježbe. Performanse Comfort-driven definira ovaj sve-u-jednom Atletski radovi ženske aktivne strane vezice Skort sa pod kratkim. Ugrađena tehnologija vlage Dri Works održava vas hladnim i suhim, dok vam skriveni šorc pruža odgovarajuću količinu pokrivenosti. Napravljen od tkanine od mješavine pamuka i spandeksa i donjih pantalona od poliestera i spandeksa, ovaj skort je dizajniran da vas drži suhim i udobnim tokom i dobro nakon bilo koje vrste fizičke aktivnosti. Ovaj skort ima vezice sa strane za moderan, ali sportski izgled i ima oznaku bez oznaka za dodatnu udobnost. Ova ženska aktivna strana drawstring skort sa pod kratkim omogućava vam da ostanete u trendu i da se osećate elegantno čak i tokom najtežih treninga. Pribl. Mjere Modela : Visina : 5 '10", Struk : 26", Grudi : 33", Bokovi : 36". Model nosi veličinu S. stil za navlačenje. Priložene kratke hlače za bicikle pružaju udobnu pokrivenost. Završetak koji vlaži duže vas održava sušijim. 88% Poliester / 12% Spandex. Može se prati u mašini. Uvezeno. Ženski aktivni Skort iz atletskih radova.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Haljina Za Čišćenje

KM 7.00

Ženski Vizrez labavi rukav sa elastičnim strukom štampana haljina Mini Dress Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje2.Moda, r

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.