• Novo
Bijela Mark ženska Maksi suknja u više nivoa sa džepovima

Bijela Mark ženska Maksi suknja u više nivoa sa džepovima

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Postignite pravu količinu privlačnosti s volanom s ovom laganom midi suknjom inspiriranom bohoom. Ženska Maksi suknja s bijelim žigom s džepovima ima elastični pojas, srednju traku (ili visoku visinu ovisno o željenoj dužini suknje), džepove sa strane, slojevite obloge s mekanim naborima, siluetu a linije i rub s volanima. Napravljen od poliestera i spandeksa tanke jednoslojne rastezljive mješavine za disanje i udobno prianjanje. Bijela Mark ženska Maksi suknja u više nivoa sa džepovima odlično se slaže sa rezervoarom ili slojevitom bluzom za klasičan izgled plaže. Džepovi sa strane. Visok struk pristaje sa elastičnom trakom za struk. Lagana Maxi Suknja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska Maksi suknja

KM 2.33

CF522skirts / aline čvrsta boja dugačka dužinaklasična i moderna, ova maksi suknja od 24seven Comfort odjeće ima lagodan elastični pojas za stalnu udobnost u stilu Ova elegantna sukn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.