• Novo
Simplmasygeni ženske suknje haljine klirens Plus Veličina letnje Ležerne žene visoke kvalitete Plisirana Gaza kratka suknja za odrasle ples suknja

Simplmasygeni ženske suknje haljine klirens Plus Veličina letnje Ležerne žene visoke kvalitete Plisirana

Stupnjevi:
KM 9.47

Iznos
Tova je dostupna

Ženska Visokokvalitetna Plisirana Gaza kratka suknja za odrasle ples Skirt Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, udobne tkanine2.Moderan i modni dizajn čine vaš privlačnijim 3.Odlično za ležerno, svakodnevno, zabavu ili fotografisanje, takođe odlična ideja za Vašu emisiju gifts4.It je suknja, možete je koristiti za mnoge prilike : oblačenje, baletnu zabavu,etc5. ali elegantan sa udobnim satenskim elastičnim strukom Spol : Ženska prilika : dnevni stil : Fashion Pattern tip : Solid Style : Casual,Fashion Material : poliester Fibre pakovanje uključuje : 1pc lajsne i ručno pranje i pranje u mašini su u redu 【meki materijal】sigurno biste voljeli način na koji vas čine da izgledate i osjećate se. Napravljen je od visokokvalitetnih materijala, dovoljno izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje. Tkanina pogodna za kožu, meka i udobna za nošenje i ljeti/jesen/proljeće/zimu. 【Karakteristike】2023 ženske suknje novog dolaska.Duga Suknja; Crna Suknja; Jean Suknja; Mini Suknja; Bijela Suknja; Traper Suknja; Teretna Suknja; Plisirana Suknja; Set Suknji; Kožna Suknja. Jednobojna / Labava / Lagana/Prevelika / Ležerna.Moderan i moda čine vas privlačnijim.Super slatka podrezivanje i elastični pojas. Obucite ga štiklama i zlatnim obručima. To je savršena suknja za savršen dan. 【Podudaranje】naše ženske suknje mogu se upariti sa bluzom, kardiganom, majicama, štiklama ili upariti sa džemperima i čizmama.Divan Poklon.Iznenađenje za ljubavnika, porodicu ili prijatelje. Najbolji poklon za Majčin dan,vjenčanje, Božić, Dan zaljubljenih, Dan zahvalnosti, godišnjicu, rođendan itd. 【Prilika】suknja je moderna i slatka, pogodna za slobodno vrijeme/ odmor/ zabavu/ posao/ izlaske/ kupovinu i sve druge prilike.Najbolja suknja za vjenčanicu/djeverušu/matursku haljinu/večernju haljinu i kostime itd.Moderno i slatko. Odlično za vjenčanje, zabavu ili ležernu odjeću. 【?Savjeti】azijska veličina je obično manja od zapadne veličine, pa provjerite jeste li prije kupovine provjerili sljedeće podatke o veličini. Pranje u mašini ili ručno /sušenje u liniji /ne izbjeljivati. 【O nama】Simplmasygenix najviše brine za svoje klijente i voljeli bismo čuti bilo koji Glas od vas. Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga ili brige, ne ustručavajte se razgovarati s nama. Hvala vam za svu podršku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.