• Novo
$ Ženska Nova Zlatna Topeka Vezena Suknja Sa Šljokicama S B+B

$ Ženska Nova Zlatna Topeka Vezena Suknja Sa Šljokicama S B+B

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Okrenite glave kada ažurirate svoju garderobu najnovijom glamuroznom odjećom kompanije GUESS. Otkrijte kolekciju fashion-forward koja sadrži lijepe haljine, elegantne cipele, sofisticirani traper, elegantne satove i luksuzne torbice. Kupujte širok izbor juniorske odjeće za šik ležernu odjeću kako biste mogli izgledati kao dobro odjevena fashionistica. Tražite nešto prepoznatljivo za nošenje kako biste se mogli istaknuti sa stilom na predstojećoj zabavi? Obucite se jednom od svečanih haljina koje su pogodile malo iznad koljena i dolaze u nizu jarkih boja i zabavnih printova ili tamnih, zavodljivih dizajna. Zaslijepite sve svojim trendi stilom party-girl. Kad god nosite neku od vrućih haljina, ne možete otići bez ljuljanja najtoplijih cipela. Pogledajte kolekcije žestokih opcija obuće i pronađite zadivljujuće štikle sa remenima, luksuzne pumpe, elegantne čizme i niz drugih nevjerovatno prekrasnih stilova cipela. Nabavite nekoliko parova u svojoj savršenoj veličini za dodavanje u rotaciju. Svidjet će vam se senzacionalni, opušteni izgled ultra ženstvenih vrhova, koji uključuje modernu mješavinu bluza, majica, džempera i drugih cool dizajna. Pronađite uzbudljive printove i šare, kao i sjajnu paletu živih jednobojnih boja koje osiguravaju da ćete izgledati besprijekorno svaki put kada novi predmet prevučete preko glave. Želite li upotpuniti odjeću idealnim kaputom ili jaknom? Pogledajte GUESS? kolekcije za nevjerovatnu vanjsku odjeću koje dodaju odličan sloj zaštite kada vremenske prilike zahtijevaju da se sakrijete. Bez obzira želite li klasični rov ili traper jaknu hrabre boje, pronaći ćete stil i udobnost. Pogodi. Stil : Suknja. Prilika : Zabava. Veličina : S. Materijal : Poliester. Boja : Zlatna. Topeka. Iznad Koljena. Vezeno. Šljokice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženski modni Skorts

KM 1.00

Ove bijele Momačke ženske modne Skorte su tako preslatke! Ovi šorci su napravljeni od pamuka i spandeksa tako da su lagani i udobni Ove suknje imaju 2 prednja i zadnja džepa, omče za ka

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.