• Novo
JewelersClub Bijeli dijamant Accent 14K Gold preko srebrnog otvorenog privjeska srca, 18

JewelersClub Bijeli dijamant Accent 14K Gold preko srebrnog otvorenog privjeska srca, 18

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Mi "Heart " ovaj posao! Nakit u obliku srca jedan je od najboljih načina da pokažete ženu koliko je volite. To je elegantna, jednostavna, elegantna i ona nikada neće htjeti skinuti ovaj prekrasan privjesak. Tvoja majka, prijateljica, djevojka ili vi, bez sumnje obožavajte ovaj blistavi komad nakita. Ovaj privjesak je bezvremenski, baš kao i misao i ljubav koja je stavljena u odabir. Što je bolje njegova svestranost omogućava da se nosi sa bilo kojim ansamblom, tako da će vaša ljubav uvijek biti na ekranu. Jewelers Club bijeli dijamant Accent Gold preko srebrnog privjeska otvorenog srca : 0,01 ct. T.W.WHITE Diamond Accent Sc Rafted u Gold preko srebrne18 "Grong-prsten za prsten za zatvaranje više.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nešto divna ogrlica

KM 39.45

Strelica će vam ukazati u pravom smjeru Danas pronađite strelice koje će vas ukazati na mjesto gdje će se dogoditi dobre stvari i pronaći one koje će vas voditi do vaše sljedeće avan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.