• Novo
Ogrlice Privjesci za žene Djevojke Europski američki nakit srebrni slatki pan-da šareni srčani Cu-Bic cirkonijski pan-da ogrli

Ogrlice Privjesci za žene Djevojke Europski američki nakit srebrni slatki pan-da šareni srčani Cu-Bic

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Privezak srebrni čet četvoro listova CLO VER ogrlica modna ogrlica sa modnim ogrlicama : 100% potpuno nova, visoka kvaliteta. Modni spol : ženska roda : zabava Retro ženska narukvica za gležnjače Uzmite ovaj prekrasan dodatak za vas.dress za različite prilike. To je poklon za vas i vašim prijateljima. Projekt je pozdravio projekt.Christs, odmor, zabava i drugi dobri pokloni : kao što je prikazano u slikanju : kao što je prikazano u Slika.Materijal : Nehrđajući čelik Not : Ručno mjerenje trebaju biti dozvoljeno da proizvede grešku od 1-2cm.pleasi se uvjerite da vam ne smeta prije nego što ponudite boju. Imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas prije pokretanja spora ili dati negativne povratne informacije. Trudit ćemo se da vam pomognemo, hvala! Sadržaj paketa : 1x ogrlica Savjet : Mjerenje ruke će biti odstupanje od oko 2-3 mm, molimo pogledajte veličinu pre kupovine. "Pogodno za vjenčanje" , diplomiranje, zabava, maturalna, dnevna habanja i bilo koji događaj da budemo lijepa boginja. Traženje sjajnog nakita? Pogodno za svakodnevne nošenje bez obzira na traperice ili suknje. Poklon Tko volite : osjetljiv i iznenadite poklon ideju za svog najboljeg prijatelja, ljubavnika, djevojke, zaručniku, ženu, majku, kćerku na Božić, rođendan, godišnjicu, dan zaljubljenih, majčin dan . Uzmite pažnju : S obzirni : Slobodno nas kontaktirajte Ako imate bilo kakvu zabrinutost zbog ovog predmeta. Potrudit ćemo se da obećamo sjajno iskustvo kupovine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.