• Novo
Ogrlica od majke kćeri - dva zlatna beskonačna kocke ogrlice, majčin dan nakita za rođendan poklona Bo i BO [Zlatna kocka, bez personalizirane kartice]

Ogrlica od majke kćeri - dva zlatna beskonačna kocke ogrlice, majčin dan nakita za rođendan poklona Bo

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Naše prekrasne ogrlice od nehrđajućeg čelika izrađene su od nehrđajućeg čelika i dolazi s osjetljivim daintnim lancem. Dainty Lanac je 16 "sa 2 " Extender Lankom savršen je za slojevi s drugim ogrlicama i uparivanjem s drugim nakitom. Ogrlica se pričvršćuje na kvadratnu karticu s prekrasnom porukom posvećenom našim majkama, bakama, mamama i kćerima. Svaka ogrlica iz kolekcije našeg majke dolazi sa prekrasnom hipoalergenom dainty ogrlicom koja može nositi zarobljenice koji su osjetljivi na određeni metal i kartica umotana u poklon kutiju spremna za poklon. To se može nositi sa ležernim habanjem ili za romantičnu večer. Naš nakit izrađen je od nehrđajućeg čelika hirurškog razreda koji garantuje da naše ogrlice neće hrđati, izblijediti ili tariti s vremenom. Materijal : nehrđajući čelik. Veličina : 0.36 "L x 0.23" W. Poruka kartice : "Najbolji ste kuhar, najbolji doktor, najbolji terapeut i najbolji učitelj na svijetu. Hvala vam za sve što ste učinili!" Volim te mama! " . Day Day Day uključuje prekrasnu privjesnu ogrlicu i karticu zamotanu za nadare da bi se mogla nakloniti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.