• Novo
JewelersClub Početni privjesak za žene

JewelersClub Početni privjesak za žene

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Šigan, moderan način za ljuljanje vašeg početnog. Početna ogrlica za nakit Klub pomaže vam da vam blagne i sjaji. Idealno je za nošenje svaka povremenog ili formalnog događaja, uhvati očima svih oko vas s poljskom i sjajem izdržljivih srebra sa zlatnim srebrom 14k. Lanac konopa 18 "dolazi zajedno sa vašim početnim privjeskom tako da možete roknuti savremenu ogrlicu bilo gdje. Sa ovakvim zanatstvom, vaša nova ogrlica može se pohvaliti i poša i luksuznog dodira .. Zašto volite svoj novi nakitclub inicijalni privjesak na privjesku ogrlicu?. Naša ljubav prema suptilnom stilu zadovoljava odličnu izradu za stvaranje ovog dizajna koji vas slavi svaki dan. Ovaj monogram početna ogrlica nije samo zabavan dodatak za nošenje, već je i onaj koji nikada neće izaći iz stila. Personalizirani nakit jedan je od najophodnijih dizajna na današnjem tržištu. Ova ogrlica će vam dati osjećaj da je dizajniran posebno za vas. To je promišljena ideja za poklon za sve lijepe žene u vašem životu. . Značajke : . Poliran u 0,925 14 K pozlaćenog srebra. Chic, kurzivni stil fonta. Sadrži 18-inčni lanac užad personalizirani stil koji je spreman za zasljepljujući : vaš novi nakit Klub početni privjesak ogrlica je zapanjujući komad slova Art. Vaš početni privjesak dodaje neku osobnu sjaju i njuh na bilo koju odjeću. Dodaj u svoju nakit i pustite svoj stil centralnog privjeska sa srebrom 14 K pozlaćenim srebrom . Personalizirano, polirano 14 K pozlaćeno srebro : Vaš kurzivni privjesak za ogrlicu izdržljiv je iz izdržljivog srebra od 14k i uključuje 18 "Lanac užeta, tako da ga možete odmah ukrasiti, odmah iz kutije. Naš kvalitet čini ovu ogrlicu za blago koje želite da zadržite desetljećima da biste došli. Nosite ga večernjom haljinom ili trapericama. Čvrsti i izdržljiv, ovi privjesci čine vas blistavim, vremenom i vremenom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nešto divna ogrlica

KM 39.45

Strelica će vam ukazati u pravom smjeru Danas pronađite strelice koje će vas ukazati na mjesto gdje će se dogoditi dobre stvari i pronaći one koje će vas voditi do vaše sljedeće avan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.