• Novo
Caesar Hardver A3-57DC Ergonomski tasteri za memorijskih 57 u memoriji LED električni automatski podesivi visinu Sjet za rad u kancelarijskom stolu sa utičnicom i bijelim nogama, tamni orah

Caesar Hardver A3-57DC Ergonomski tasteri za memorijskih 57 u memoriji LED električni automatski podesivi

Stupnjevi:
KM 59.49

Iznos
Tova je dostupna

Spremni za rešenje za sit-štand, ali želite sve na jednom nivou? Naš cezarski hardver Ergonomski podesivi stol ima jednu površinu za prikaz s puno prostora za monitore, dokumente i druge dodatke. Uživajte u kantu za sve vaše uređaje sa našim moćnim grometom. Dizajniran da se neprimjetno uklopi u vaš novi SIT-Stolk stol, možete biti sigurni da ste adekvatno naplaćeni kada morate biti daleko od stola. Uz europski dizajn i inženjering, Cezarski hardver Podesivi električni stol za podešavanje visine omogućava vam neometano pretvorljivo iz sjedećeg na stojeći položaj u roku od nekoliko sekundi s pritiskom na tipku. Vratite svakodnevnu radnu rutinu natrag kako je priroda namjeravala. Veći prostor - Veliki dizajn radnog površine daje vam puno radnog prostora, a naš podesivi visinski stol dolazi u različitim jedinstvenim opcijama boja kako bi odgovarali vašem jedinstvenom stilu ili okruženju. Snažne motorske noge Podesite vrh radnog stola sa visokih 28 inča do 48 inča. Ergonomički 57 "X 27" visokokvalitetni vrh. Visoka izdržljivost - podesiva stopala za izravnavanje pruža stabilnost bez žrtvovanja čvrstoće za maksimalni kapacitet težine od 500 lbs.https : //supplier./creaitem. Odlikuje se električnom upravljačkom tipkom za tipku i LED displej koji se brzo prilagođava sjedeći na stojeći stol u sekundi. Kontroler uključuje tri programirajuće memorijske tastere za opoziv visine . Okvir je izrađen od teške čelične konstrukcije, osiguravajući da je godina upotrebe, a okvir je završen praškastom bojom. Smanjen bolovi na leđima i vratu, tanji linijski struk i povećana produktivnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.