• Novo
KEE 60 30 Podesiva mobilna stala za mobilne prostore - siva

KEE 60 30 Podesiva mobilna stala za mobilne prostore - siva

Stupnjevi:
KM 25.00

Iznos
Tova je dostupna

Dajte svima više prostora sa kee tablicama. Mobilni setovi tablica u učionici uključuju četiri post post post povišenih visine kako bi se prilagodili učenicima svih uzrasta. Postavljanje Classtoom nikada nije bilo lakše! Visina je jednostavna za odrasle da se prilagode labavim i zatezanjem vijka sa uključenim Hex ključem. Ovaj 60-inčni stol dugih učionica sastavlja se u Snap sa samo nekoliko vijaka. Tablica je izgrađena od termičke fuzile u melamine sive laminatne tableta koja je 1 inčna debljina i završena crnim T-Edge Edge. Ima izuzetno široku radnoj površini od 30 inča za smještaj više učenika ili većih radnog materijala. Laminate su otporne na ogrebotine, mrlje i čišćenje i obrišite se lako čistite. Zaobljeni uglovi čine stol sigurnijom za sve. Elegantna alternativa podlozi pijedestalnog stila, podesive postske noge dolaze u klasičnom crnoj boji s hromom ispod. Podesiva klina na dnu baze osiguravaju razinu stola i jednostavni su za podešavanje. KEE 60 "x 30" podesiva mobilna stala za podesivu uštedu - siva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pijedestal 24, Javor

KM 3.00

OFM 66746 donji rod od 30 "x 24" sadrži površinu visokog pritiska OF OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" vrh je laminatni vrh visokog pritiska OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" dno : pijedestalni vrh

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.