• Novo
Računalni stolni stolni stolni most Sauder, Sindoori Mango Finish

Računalni stolni stolni stolni most Sauder, Sindoori Mango Finish

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Nedostatak motivacije nije podudaranje za novi, elegantan stol. Dajte svom uredu ili radnom prostoru nadogradnje da je potreban sa šarmantnim dobrim izgledom ovog računalnog stola iz kolekcije mosta za most. Ovaj kućni organ nudi prostranu gornju površinu koja vam pruža svu sobu koja vam je potrebna za vaše obaveze na stolu poput vašeg laptopa, hrpa beležnika, vašu kolekciju olovke i vruće šalice kafe! Ovaj računalni sto sadrži tri ladice koje se otvaraju i zatvaraju na glatkim metalnim trkačima. Donja ladica sadrži viseće datoteke veličine slova kako bi vam pomogli da se organiziraju vaši dokumenti. Iza vrata je skriveno skladištenje koje uključuje podesivu policu i može držati vertikalni CPU kula. Ovaj kancelarijski sto je završen na svim stranama i sadrži uzor grirze na obje bočne ploče za dodatni dodir detalja. Završeno u Sindoori Mango, ovaj zapanjujući računalni stol je upravo ono što su vaši dom potrebe. Tri ladice sa metalnim trkačima i sigurnosti za zaustavljanje da bi se zadržala i vaša porodična sigurna . Donja ladica sadrži viseće datoteke veličine slova kako bi se održavao u organiziranju. Gotov na svim stranama za svestrani plasman bilo gdje u vašem domu . Specifikacije : Sastavljene dimenzije - W : 22.598 x L : 53.15 x V : 29.528 - Završetak : Jedinica je završena u Sauder's Sindoori Mango®. Isporučio se direktno na vaša vrata malom uslugom dostave paketa kao što su; UPS ili Fed Ex. Ovo će biti beskontaktna isporuka.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pijedestal 24, Javor

KM 3.00

OFM 66746 donji rod od 30 "x 24" sadrži površinu visokog pritiska OF OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" vrh je laminatni vrh visokog pritiska OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" dno : pijedestalni vrh

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.