• Novo
Regency Ceseem Visina Podesivi zavozni stol

Regency Ceseem Visina Podesivi zavozni stol

Stupnjevi:
KM 64.00

Iznos
Tova je dostupna

Uvođenjem poen za podešavanje visine Regency Ceneem. Umorni od sjedenja? Podignite cijelu radnu površinu pritiskom na tipku. Nikada se više nikada ne prevrnete ili naprežite da biste došli do radne površine koja je previsoka ili prekratka s ovim stolom koji se može podesiti sa 28 inča na 44 inča u visinu. Jedna podešavanja dodira i prilagodljive prethodno postavljene postavke čine prekidač da sjedi da stoji povjetarac. Stoltop je izgrađen od termičkog spojenog melaminskog javora od javora koji je 1 inča debeo i završen crnim T-modu Edge. Laminate su otporne na ogrebotine, mrlje i čišćenje i obrišite se lako čistite. Zaobljeni uglovi čine stol sigurnijom za sve. Uzmi svoj stol sa sobom! Napunite prilikom rada iz "kućne baze " povezujući cijenje u standardnu ​​tri zidnu utičnicu za zid. Posete izgleda sjajno ili se može ugraditi u L ili u stolu za zaista svestranu radnu stanicu. Dostupno u izboru veličina. Napravljen od drvenog laminata s metalnim nogama. Dostupno u izboru desk završetka. Visina se prilagođava od 28-44 u . 1 dodirni uređaji i smanjuje stol.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pijedestal 24, Javor

KM 3.00

OFM 66746 donji rod od 30 "x 24" sadrži površinu visokog pritiska OF OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" vrh je laminatni vrh visokog pritiska OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" dno : pijedestalni vrh

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.