• Novo
Prinz 6 otvor, za 4x6, 4x4 i fotografije Višejezični okvir za nakup kolaž, bijelo zlato

Prinz 6 otvor, za 4x6, 4x4 i fotografije Višejezični okvir za nakup kolaž, bijelo zlato

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Izložite kolekciju najdražih porodičnih fotografija s našim dvotonskim višestrukim oblikovanim okvirom za rustikalni kolaž. Ovaj upečatljiv okvir za slike sadrži šest otvora za fotografije i savršen je za sve stilove za dom dekor sa toplim, a opet prigušenim paletom boja. Kolaž za fotografije sadrži dva 4x4-inča, tri 4x6-inča i jednu 5x7-inčnu standardnu ​​fotografiju. Ton-ton bijeli i zlato označavaju bilo koji ulazni, spavaću sobu, dnevni boravak ili uredski prostor. Prikazuje vaše fotografije s više veličina - sadrži šest otvora za fotografije za dva 4x4, tri 4x6 i jednu 5x7-inčnu fotografiju, stvarajući jedinstveni prikaz kolaža; Savršeno za slike iz jednog fotošopa ili događaja. Jedinstveni dizajn - Podignite svoje slike sa našim dvotornim višeslojnim okvirom za savid u obliku kolaž koji će savršen dodatak vašem domu ili uredu. Visokokvalitetni detalji - izrađeni iz čvrstog MDF-a čineći ga dugotrajnim dugi niz godina za uživanje. Štiti vaše fotografije - sadrži čvrstu ploču s lakim karticama i čistom staklu koji štiti i čuva fotografije i ispise. Izrađuje odličan poklon - jednostavan za personaliziranje sa svojim njenim njegovanim fotografijama, ovaj moderan okvir za slike zidnog kolaža čini divan poklon za bilo koji stil dom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Knight Photo Prop

KM 2.00

Knight Photo Prop izrađen je od zaliha odbora Mjeri 3 metra 1 inč za 25 inča Lice viteza je izrezano tako da osoba može zabiti glavu kako bi snimljena njihova fotografija Koristite ovaj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.