• Novo
ICONA BAY 8. Crni čvrst drveni kompozitni diplomski okvir, paket, kolekcija slobode

ICONA BAY 8. Crni čvrst drveni kompozitni diplomski okvir, paket, kolekcija slobode

Stupnjevi:
KM 15.49

Iznos
Tova je dostupna

Uključuje : jedan čvrst kompozitni okvir za punjenje sa visećim kukama, i visokim def kamerenim staklom odgovara : 8,5 do 11 inča (21,59 cm x 27,94 cm) diploma, certifikat, zaslon za jajet : vodoravni ili vertikalni okviri za diplome za jajet : horizontalni ili vertikalni okviri za diplome su jednostavan način dodavanja stila u svoje certifikate i održava svoj kvalitet godinama. Proslavite svoju diplomu, dostignuća, certifikat, dokument, nagrade ili priznanje sa ovim okvirima diplome. Idealni su za rešavanje priče sa porodicom, prijateljima i kolegama. Naši okviri za diplomu pružaju profesionalni dodir vaših postignuća sa svojim elegantnim i elegantnim dizajnom. Okviri crne slike su odličan dodatak bilo kojoj sobi sa klasičnim dizajnom koji nadopunjuje bilo koji dekor. HD kaljeno staklo prikazuje vaše dokumente jasno i otporan je na lomljenje ili ogrebotine. Ovi okviri za prikaz dokumenta iz liberty Collection Icona Bay održavaju svoje dostignuće dobro očuvane. HD poluperan staklo za jasnoću i zaštitu. Završetak jajeta. Stolni ili zidni nosač.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Knight Photo Prop

KM 2.00

Knight Photo Prop izrađen je od zaliha odbora Mjeri 3 metra 1 inč za 25 inča Lice viteza je izrezano tako da osoba može zabiti glavu kako bi snimljena njihova fotografija...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.