• Novo
Decmode pravokutni rezbareni drveni antikni cvjetni okvir za slike sa ciljem bijelog, 8,5 10

Decmode pravokutni rezbareni drveni antikni cvjetni okvir za slike sa ciljem bijelog, 8,5 10

Stupnjevi:
KM 17.66

Iznos
Tova je dostupna

Uživajte u ovom 8,5 "X 10" elegantnom antičkom okviru slike u vašem predvorju, dnevnog boravka ili spavaćoj sobi za lijepo prikazivanje vašeg vjenčanja, porodičnih fotografija i umjetničkih otisaka ili na vašem poslu kao na način za prikaz natpise. Ručno rezbareni cvjetni detalj dodaje ukrašeni dodir, a bijeli drveni finiš u čvorovima ispod toplog smeđeg drveta meka, stvarajući lijep vintage izgled. Moderan dizajn sa jednostavnom strukturom koja to čini idealnim komadom za bilo koji stil kuće. Foto okvir izrađen je od prirodnog mango drveta za čvrstu strukturu. Foto okvir ima mat braon s bijelim ugroženim ciljem. Bogati teksturalni detalj s ručno isklesanim drvetom s gustim prirodnim smeđim drvenim i bijelim cvjetnim rezbarima. Ovaj okvir zadržljivosti mjeri 9 "L x 1" w x 10 "h i teži 2 lbs.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Knight Photo Prop

KM 2.00

Knight Photo Prop izrađen je od zaliha odbora Mjeri 3 metra 1 inč za 25 inča Lice viteza je izrezano tako da osoba može zabiti glavu kako bi snimljena njihova fotografija Koristite ovaj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.