• Novo
ICona Bay Black Frame W Removable Mat, Contempo-Modern Style, Pack, Noble Collection

ICona Bay Black Frame W Removable Mat, Contempo-Modern Style, Pack, Noble Collection

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Sadrži : jednu crnu 8 za 10 inča (20,32 cm x 25,4 cm) Savremeni moderni stil rezin kompozitni okvir za slike sa D-prsten kukama, resel kickstand i HD kaljeni stakleni uređaji : 8 "x 10 " fotografije, otisci ili slikafinish : Matteideal za : kućnu ili uredsku galandu Velil : prikazuje horizontalno ili vertikalno kombinirane napredne materijale i vrhunskog stila za stvaranje ovog lijep okvira! Plemenita kolekcija ICona Bay dizajnirana je sa WPC-om (drveni plastični kompozit) jer želimo napraviti više proizvoda prilagođenih zemaljskim proizvodima. Višestruke boje i veličina dostupne su zelene boje i postanu prekrasni akcenti za uređenje kući sa plemenitim kolekcijom okvira! Euro-dizajn modernog stila. Održivi materijal za traženu uspomenu. Visoka rezolucija, toplotno ojačano staklo za jasnoću i otpornost na oštećenja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Otvaranje foto kolaž

KM 15.49

Fotografija je uistinu jedan od najboljih načina za hvatanje dragocjenih trenutaka u našem životu Prikupite te uspomene i stavite ih zajedno u ovaj okvir kolaža sa 9 prozora Ima bijelu p

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.