• Novo
Modway Triumph Channel Tufted Performance Velvet bez ruku u mornarici

Modway Triumph Channel Tufted Performance Velvet bez ruku u mornarici

Stupnjevi:
KM 47.49

Iznos
Tova je dostupna

Podignite životni prostor sa vizuelnim apelacijskim i linearnim detaljima trijumfnog kanala s tufatinskom performansama baršunastog bez ruku. Sa unutrašnjim kanalom TUFTING i luxe baršunastom teksturom, trijumf obiluje u retro modernom stilu i glam deco šarmu. Ova stolica bez rukava dio je presjeka kauč na razvlačenje koja vam omogućuje stvaranje rješenja za sjedenje koje radi za vašu dnevnu sobu, spavaću sobu, uredski prostor, ulaznicu ili dnevni boravak. Ova tapacirana stolica prekrivena je velvet-u performansama otporan na mrlje i sadrži gustu podlogu za pjenu i sitni opružni sustav podrške za vrhunsko iskustvo sjedenja. Velvet stolica sjedi na četiri zlatne metalne noge s nožnim nožnim stopama za zaštitu vašeg poda. Kapacitet težine bez naoružanja : 440 lbs. Velvet stolica - tapecirana u performansima otpornosti na mrlje, vertikalni kanal bez naoružanog stolice donosi glam deco sofisticiranost vašem domu sa retro modernim akcentima i luxe teksturom. Svestrana stolica bez rukava - dio presjeka kauč na razvlačenje, Triumph omogućava razne konfiguracije koje odgovaraju bilo kojem dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kućicu kućnog uredskog prostora i parovi kao glamur. Moderna lounge spot - sadrži uklonjivi jastuk sjedala, ova tapacirana stolica pruža ugodno mjesto za odmor i opuštanje uz sitni proljetni sustav za podršku ugrađenim u gustom oblogu od pjene. Kvalitetna konstrukcija - sjedeći na četiri zlatne metalne noge s nereživim stopama za zaštitu za zaštitu podova, Triumph-ov strukturirani detalj i sofisticirani profil čine vrijednom žarišnom trenutku. Tufted stolica - Redefiniranje bilo kakvog životnog prostora sa retromsam sa žrtvom, ova katalica snosi upečatljivu izjavu u domu, stanu ili ured. Dimenzije : 30 "x 28,5" x 30,5 "; ograničenje težine : 440 lbs.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Niz nisku okretnu stolicu

KM 39.50

Dolje niskokreve za okretni stolica Dolje niska okretna stolica sadrži urbani dizajn niskog profila sa plišanim presvlačenim tapeciranim od traperim od trapera Dostupno u bež ili sivoj b

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.