• Novo
TUSK Zamjena zaliha CV kit za pokretanje vanjskog fronta za Yamaha Big Bear 2000-2006

TUSK Zamjena zaliha CV kit za pokretanje vanjskog fronta za Yamaha Big Bear 2000-2006

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Komplet za zamjenu zaliha TUSK-a CV Boot Direct OEM zamjenski pokretanje za ATV i UTV osovine. Kad se vaša čizma rastrgne ili ošteće, ovaj će vam komplet pružiti visokokvalitetnu TPEE termoplastičnu CV čizmu. Svaki komplet uključuje i unutrašnje i vanjske stezaljke za čizme i mast za molibden na bazi litijum-a. Čizme koje se prodaju pojedinačno (po unutrašnjem ili vanjskom CV spoju) i ugradnja ovog kompleta zahtijevat će alat za CV boot bend. Za kvalitetnu osovinu i pogonske komponente za svoj UTV ili ATV, mislite da je TUSK! ZAMJENA CV komplet za pokretanje zaliha za prehrambene zalihe i OEM osovine . izrađen od visokokvalitetnog TPEE termoplastičnog. Sadrži 1 čizmu, 2 stezaljke i 1 paket masti . zahtijeva korištenje CV alata za pokretanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

-Pro es gromet set

KM 1.67

FELPro brtve nude 100% zaptivanje vozila sa materijalima specifičnim za aplikacije kako bi vam omogućili brtvena rješenja s profesionalcima iz performansi i izdržljivosti povjerenje ili

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.