• Novo
TODDLER Pastel J-Slips

TODDLER Pastel J-Slips

Stupnjevi:
KM 6.50

Iznos
Tova je dostupna

Toddler J-Slips ima našu ekskluzivnu stravu ugrađenu pravu, tako da će vaš sandal ostati na vašoj maloj noga.J-Slips mandal sandalama su sada u 5 Cool Pastel Boje : Pink Plumeria, Ocean Bluepurple Poiyllow Cude Appeshellhell Whiteour Sandale 100% guma i lagana je i udobna.Parfect za prvu šetnju cipela za bebe. Plus J-Slips može se nositi sa čarapama! J-Slips Hawaii Toddler Isusove sandale su u redovnim američkim veličinama i imaju sladak backstrap da ostane na vašoj maloj noga! Veličine su : TODDLER 2/3, 4/5, 6, 7 i 8/9 . sada u 6 Colt Cool Boje : ružičasta Plumeria, školjka bijela, ocean plavi, bijeli ananas, i ljubičasti poi . toddler J-Slips i dalje dolaze u ovim klasičnim bojama : pijesak, kokosov, Kona, Blue Hawaii, i Lava Rock . J-klizne sandale izrađene su od 100% gume i lagane su i udobne. S našim ekskluzivnim stražnjim kaišem, J-Slips ostaju na malim stopalima. Savršeno za bebinu prvu cipelu!. TODDLER J-Slips Sandale idu sa prilično svemu. Izgledaju cool s trapericama, šorc ili kupaćim odijelom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Baffin Inc Moose Čizme

KM 0.33

Pol : Mens / Unisex Color : Brown Size : 7 Market boja : Brown Primary boja : brownbaffins Moose vodootporne čizme su cjelogodišnje rješenje za traljave dane Versatile 8in visina, sa izdr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.