• Novo
Ellis, Brian Atterton, Sven - Životna rečenica Driftin 'Off - Vinyl

Ellis, Brian Atterton, Sven - Životna rečenica Driftin 'Off - Vinyl

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Pjesme poput ove uvijek će biti u ovom svijetu, sve dok su snage poput policije i naše vlade nesrazmjerno tretiraju ljude u boji i onih klasificiranih kao niskih prihoda i kriminalca, a naš zdravstveni sistem negira / sprečava pristupačan pristup Službe za mentalno zdravlje. Ovo je tradicionalni DJ 12 koji sadrži pune instrumentalne jedinice svake pjesme, a muzikom koju čine Sven Atterton, stihovi / vokali Brian Ellis, umjetničko djelo od Primo Pitino (San Francisko, CA) i izgled Alaia Manleyja. Brian Ellis of Escondido, CA je trenutno klavijastor i suradnik sa egipatskim ljubavnicom, sa umjetnicima poput Newcleus-a i Juan Atkinsa, koji se izvode u bendovima poput Astre, odraz, kao i pušteni više solo LPS pod vlastitim imenom, i ispod mnogih monikara. Sven Atterton boravi u Cornwall u Velikoj Britaniji, a može se naći igrajući originalnu muziku pod svojim puno ime. Puštao je teško aplaudiranog i progresivnog modernog funk modernog remek-djela LP uvala na omega vrhovnim zapisima i ogrtačem u krstarenju klubu. Ellis Brian / Attert - Životna rečenica / Drift 'Off - Vinil. 2020.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Les Fleurs du Mal

KM 2.00

Sa svojim Fleur Du Mal, François Atlas nam daje evidenciju kao osobnu u svojim opsesijama kao univerzalni u tekstovima koje koristi Osnova Baudelaire sa modernošću i muzikalnošću, a dok

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.