• Novo
Martha Reeves & The Vandellas - promatrač - vinil

Martha Reeves & The Vandellas - promatrač - vinil

Stupnjevi:
KM 14.12

Iznos
Tova je dostupna

Vinil LP prešanje. Ovo je bio četvrti studijski album i peti album u cjelini Martha & Vandellas, na čelu sa Martho Reeves, jedna od najcjenjenijih pjevača za ženske duše ikad. Uključuje top 10 hit singlova, "Spreman sam za ljubav " i "Jimmy Mack ", kao i baladu "Šta da radim bez vaše ljubavi? ", I zabilježen je 1966. godine po presjeku mototnih proizvođača, uključujući Holandiju / Dozier / Holland, William "Smokey " Robinson i William "Mickey " stevenson.album Tracksdisc 1 : 1. Spreman sam za ljubav2. Jedan izlaz3. Jimmy Mack4. Neka ovaj dan bude5. Držite ga gore6. Sreća je zagarantovanje 2 : 1. Pratiću vas2. Nema više suzavača make up3. Samo napred i smej4. Šta ću učiniti bez tvoje ljubavi5. Reci mi da nikad neću biti sama6. Ne voli je više Martha Reeves & Vandellas - promatrač - vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mozart u džungli: sezona

KM 18.39

Mozart u džungli je polusatna komična drama na osnovu kritično priznatog Memoira Mozarta u džungli : seks, drogama La cidera la mano iz mozarts don giovanni.grammy winner ana maría mart

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.