• Novo
Charlotte asigery & Bolis učenik - Topical Dancer - Vinyl

Charlotte asigery & Bolis učenik - Topical Dancer - Vinyl

Stupnjevi:
KM 17.32

Iznos
Tova je dostupna

Belgijski-Karipski provokator Charlotte adigery i njen dugoročni muzički partner Bolis Pupul predstavljaju svoj debitantski album, aktuelni plesač. Kulturno prisvajanje, mizoginija, rasizam, taština društvenih medija .. ne govoreći bodove koje biste obično čuli na plesnom katu, ali duo sa sjedištem u gent rijetki su pripovjedači. Napisano / koproducirano od Soulwax-a, lokalni plesač je i trijumf kaleidoskopske elektro-pop i snimka kako danas razmišljamo o pop kulturi. 2 LP na 140 gram crni vinil. Charlotte asigery & Bolis učenik - lokalni plesač (2 LP) - vinil. 2022. Belgijski-Karipski provokator Charlotte adigery i njen dugoročni muzički partner Bolis Pupul predstavljaju svoj debitantski album, lokalni plesač. Kulturno prisvajanje, mizoginija, rasizam, taština društvenih medija .. ne govoreći bodove koje biste obično čuli na plesnom katu, ali duo sa sjedištem u gent rijetki su pripovjedači. Napisano / koproducirano od Soulwax-a, lokalni plesač je i trijumf kaleidoskopske elektro-pop i snimka kako danas razmišljamo o pop kulturi. 2 LP na 140 gram crni vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Neu - Neu - Vinyl

KM 0.33

Ograničeni diskovni vinil vinil LP Pritisak Nakon značajnog uspjeha njihovog pod nazivom Debitant Album, KlaDinger i Michael Rorty izlaže se ambiciozno za snimanje praćenja Gotovo sve je

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.