• Novo
Hank Mobley - Caddy za tatu - vinil

Hank Mobley - Caddy za tatu - vinil

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Tenor Saksofonista Hanka Mobley zabilježila je za plavu bilješku na deceniju kada je napravio svoj album iz 1965. godine Caddy za tatu koji sadrži prvoklasni sextet sa Lee Morgan na trubu, Curtis Fuller on Trombone, Mc Coy Tyner na klaviru, Bob Cranshaw na basu i Billy Higgins na bubnjevima. Plava nota TONE PEET serija serija ima all-analogni, remastered 180-gram vinil u pakiranju Deluxe Gatefold. Hank Mobley - Caddy za tatu (plava note tonska pjesnička serija) (LP) - vinil. 2023. Tenor saksofonista Hank Mobley za deceniju je snimio za plavu bilješku kada je napravio svoj album iz 1965. godine Caddy za tatu koji sadrži prvoklasni sextet sa Lee Morgan na trubu, Curtis Fuller on Trombone, Mc Coy Tyner na klaviru, Bob Cranshaw na basu i Billy Higgins na bubnjevima. Plava nota TONE PEET serija serija ima all-analogni, remastered 180-gram vinil u pakiranju Deluxe Gatefold.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Sunking - Smug - Vinil

KM 3.00

Sunking je eksperimentalni znamenitosti i zvukovi u sjedištem i antoine Marfelt & Antoine Martel, izlaz za dvojac čija je muzika "namijenjena u funkjom, fuzijama i sanjivaču na kraju stij

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.