• Novo
Aghast - Hexerei im Zwielicht der Finskesnis - Vinyl

Aghast - Hexerei im Zwielicht der Finskesnis - Vinyl

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Digitalno remasterirano izdanje. AGHAST je bio projekat Nebelhexe i Nacht, objavljen 1994. Ovaj album je tada pušten legendarna hladna mesna industrija i sada je predstavljena u velikom ponovnom izdanju vinila večnim ponosom. Hexerei Ja sam Zwielicht der Finskes, pravi je tamni i sumoran ambijent koji se igrao u klasičnom tamnom valnom venu. Minimalizam u muzičkom sadržaju, nadoknađen sablasnim i ledenim vokalima koji će vas progoniti. Makabre Enchatrenes će vas zavesti i odvesti u njihovu groznu carstvo. Čujte bogove plače i anđeli padaju. Slušajte užas i ljepotu. Pustite da vas nasloni! Definitivno jedan od najboljih tamnih ambijentalnih albuma svih vremena. Aghast - Hexerei im Zwielicht der Finskes - vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mozart u džungli: sezona

KM 18.39

Mozart u džungli je polusatna komična drama na osnovu kritično priznatog Memoira Mozarta u džungli : seks, drogama La cidera la mano iz mozarts don giovanni.grammy winner ana maría mart

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.