• Novo
Matt Andersen - uživo u olimpijskoj dvorani - vinil

Matt Andersen - uživo u olimpijskoj dvorani - vinil

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Dvostruki vinil LP Pritisak uključujući digitalno preuzimanje. Izdanje 2018. godine. Nakon reprodukcije hiljada pokaziva širom svijeta, Matt Andersen savladao je umjetnost isporuke zarobljenih i zapovjednih performansi koje publika jednostavno ne mogu utemiti. Andersensova dobro zarađena reputacija reč iz usta potkrijepljena je dva evropska nagrada za blues, juno imenovanje za korijenje gromoglasno, jedan od vrstama glasa pridružuju se njegovi vrhunski talentirani prijatelji iz benda 10 komada, Melotoni. Sadrži dostavi pune mesinga, Slinky Slink Guitar Solos i Whirling organe, ovo snimanje uživo bilježi nepogrešivu magiju gledanja na posao. Živite u olimpijskoj dvorani (vinil).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

nedostajat ćeš mi

KM 1.00

Limited 180gm vinil LP Pritisak sa štampanim unutrašnjim rukavom Jedna od najboljih vokalnih skupina izlazi iz Chicaga, umjetnička je formirana u srednjoj školi u kasnim 50ima Ovaj album

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.