• Novo
Braća Louvin - sotona je stvarna - vinil

Braća Louvin - sotona je stvarna - vinil

Stupnjevi:
KM 18.00

Iznos
Tova je dostupna

Limited 180 gram vinil LP represing. Pojačao je jedan od najslavnijih i potaknutih jedinstvenih zapisa ikad, 1959. sotona je pravi rubovi u neobičnom zemljištu zemlje koja više ne postoji. Dodir u Louvins vatru i brimstone Southern Baptist odgoj, naslovni zapisi izgovoreno recitaciju proglašava postojanje Đavola. Uz ikonični postoji veća snaga i kršćanski život (pokriveni Byrdima na dušicu rodea), sotona je stvarna, mnogi smatraju vrhunac karijere braće Louvin. Sigurno je album da nikada nećete zaboraviti, konačno predstavljen vinilu s obzirom na to da zaslužuje : originalnu ambalažu, nove bilješke o oblogu, fotografije i besprijekoran audio re-master iz originalnih kaseta. Sotona je stvarna (vinil).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Neu - Neu - Vinyl

KM 0.33

Ograničeni diskovni vinil vinil LP Pritisak Nakon značajnog uspjeha njihovog pod nazivom Debitant Album, KlaDinger i Michael Rorty izlaže se ambiciozno za snimanje praćenja...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.