• Novo
Joey Defrancesco - u ključu svemira - vinil

Joey Defrancesco - u ključu svemira - vinil

Stupnjevi:
KM 18.00

Iznos
Tova je dostupna

Vinil LP prešanje. Kako je u posljednjih 30 godina obilno jasno postala jasno, Joey Defrancesco ima dosta duše. Ono što većina slušatelja vjerojatno nije provela mnogo vremena razmišljajući je da li je duše u svemiru. Na svom avanturističkom novom albumu, u ključu svemira, glavni organizam pretvara svoju muzičku pažnju na svoju duhovnu stranu, tapkajući u naprezanje metafizičkog jazza koji je podstakao sonic pretraživače više od pola stoljeća. Joey D poziva učenike i misionare jazza da mu se pridruže u asfaltiranju puta do prosvjetljenja. U ključu svemira stiže gotovo tačno 50 godina nakon izlaska Karme, znamenitosti album legendarnim saksofonistima Pharoah Sanders. Jedan od glavnih eksponenata duhovno orijentiranog jazza, sandušaju tri gost na albumu, uključujući ažuriranje njegovog najpoznatijeg staze iz karme, kozmički utjecaj; The Creator ima master plan. Svirajući bubnjeve na tom putu bio je Veliki Billy Hart, koji se ponovo ujedine sa brusilicama, kao i Defrancesco, s kojim je HES nekoliko puta tokom godina u pridruživanju organu za njegov album 1989. godine, gdje si bio? U ključu svemira (vinil).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bunalim - Bunalim - vinil

KM 18.00

Dvostruki vinil LP prešanje Žestok psihodelic na folklornim aromom Fuzz Rock Circa 197072 Turski bend Bunalim (turski za quot; depresionquot;) je prava legenda : bili su apsolutni najluđi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.