• Novo
Žene Jedno kupaće kostimi Trčevi za plivanje Kućice Ruched Tankini kupaći kostimi Bikini kupaći kostim, bijeli, s bijeli

Žene Jedno kupaće kostimi Trčevi za plivanje Kućice Ruched Tankini kupaći kostimi Bikini kupaći kostim,

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj kupaći kostim obliva vašu figuru i ravni stomak, suktni dio savršeno sakriva vaš Tommy, skromni i elegantni, čini da izgledate vilicom; Udoban i seksi i seksi V-izrez Halterneck kupaći kostim s podesivim remenom za vrat, bez podzemne i uklonjive obloge, remen za prsa pruža fleksibilniji način; Odlično za kupanje, plažu, sport, jogu, sunčanje, zabave na bazenu i još mnogo toga. Neponovljiva unutrašnja čaša uvijek održava vašu prekrasnu oblik grudi bez brige o premještaju jastučića koji utječu na oblik dojke ;. Prigoda : Dame kupaći kostimi su pogodne za ljetnu plažu, zabavu pored bazena, sunčalište, zatvoreni bazen, morsku, ljetni odmor, spavaću sobu itd. Ženski kupaćim kostima dizajniran je sa strukom, koji je vizualno vitak, sakriva mali trbuh i savršeno odgovara tijelu ;. Glatka, elastična, brzo sušenje, prozračan visokokvalitetni materijal tkanine, izvrsna zanatstva, što vam daje svileno osjećaće i trajno povjerenje ;. Naramenice se mogu prilagoditi različitim veličinama prema vašim potrebama; Prikaži krivulje, prekrasne leđa i pokažite šarmantnu figuru ;.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.