• Novo
Fonwoon Women Plus Veličina dva kupaćeg kostima sa šorc donjim gaćicama kupaći kostimi kupaći kostim kupaći kostim Push-up podstavljeni grudnjak kontrola stomaka cvjetni Print plava crna crvena

Fonwoon Women Plus Veličina dva kupaćeg kostima sa šorc donjim gaćicama kupaći kostimi kupaći kostim kupaći

Stupnjevi:
KM 12.97

Iznos
Tova je dostupna

Fonwoon Women Plus Veličina dvodijelni kupaći kostim sa šorc donjim gaćicama kupaći kostimi kupaći kostim kupaći kostim na plaži Push-up podstavljeni grudnjak za kontrolu stomaka cvjetni Print plava crna crvena svidjet će vam se ženski kupaći kostimi koje je ažurirao Fonwoon. Napravljen je od mekanih poliesterskih i spandex tkanina. Karakteriše ga novi stil i jedinstven dizajn, koji ljudima daje veoma moderan osećaj. Ovaj top je veoma svestran i može se nositi svakodnevno. život, posao, odmor ili izlasci, pružajući razne mogućnosti za vaš outfit. Materijali : glatka tkanina, rastezljiva, izdržljiva, brzosušeća, pro-skin, olakšava punjenje i veoma udobna za nošenje. Stil : ovaj gornji dio kupaćeg kostima sa debelim, mekanim i podesivim halter naramenicama/naramenicama,donjim čašama,čini vas seksi,modnom i sutom. Prilika : naši kupaći kostimi su sjajni za udruživanje sa Floppy šeširom, sunčanim naočalama i sandalama za luksuzne vibracije. Karakteristike : dvodijelni,bikini,ženski bikini kupaći kostim,kupaći kostimi sa dječačkim gaćama,kupaći kostim visokog kroja,kupaći kostim visokog struka. Molimo pogledajte našu tabelu slika veličine prije naručivanja. Njega odeće : ne zajebavajte, sušite na vazduhu, perite ruke. Zbog svjetla i ekrana, blaga hromatska aberacija je prihvatljiva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.