• Novo
Dva kupaća odijela za žene podstavljeni kupaći Tan Top sa gaćicama visokog struka dva kupaća kostima za kontrolu Trbuščića za žene žuta M

Dva kupaća odijela za žene podstavljeni kupaći Tan Top sa gaćicama visokog struka dva kupaća kostima za

Stupnjevi:
KM 15.65

Iznos
Tova je dostupna

Ženski ljetni Halter Bikini Halter remen za vrat bokser visokog struka pleteni bikini Set V vrat Bikini Topženski ljetni Halter Bikini Halter remen za vrat bokser pleteni bikini Set visokog struka. Materijal : Akril. Boja : kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati malu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smeta prije naručivanja, Hvala!). Težina paketa : 200g. Veličina paketa : 25x25x5cm, (molimo dozvolite grešku od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. molimo vas da se uverite da vam ne smeta pre naručivanja. Ovaj domen je parkiran na serverima EUneta i u vlasniå ¡tvu je jednog od c Panel Hosting korisnika.Ruched Dizajn Vam Daje Određenu Pokrivenost, A Ujedno Je I Moderan. O Veličini : Molimo Provjerite Veličinu Grafikon Na Fotogaleriji. Njega Odjeće : Ručno / Mašinsko Pranje,Molimo Operite Hladnom Vodom,Sušenje Na Niskim Temperaturama,Odvojite Se Od Tamnog I Pranja Odjeće Koja Se Lako Boji. Potpuna pokrivenost : trodijelni komplet kupaćih kostima sa štitnicima nudi potpunu pokrivenost tokom cijelog ljetnog odmora. Bikini Top sa Halterneck kravatama za podršku i poboljšanje vaše Figure,vezice,elegantnog kroja i bočnih kravata.Modni Slobodno Vrijeme I Slatka.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.