• Novo
Juniori kupaće plivanja šorc za žene kupaći kostimi kupaći kostim svinje za kupanje ženske dno i kupaće kostime tankenis set theal bikini kupaći kostim za žene kratke hlače za žene

Juniori kupaće plivanja šorc za žene kupaći kostimi kupaći kostim svinje za kupanje ženske dno i kupaće

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Dekoracija : Dužina neekloting : Regularni ubrzavac : , HAUSALTIP : Broj ili na pola inča? Zaucno do najbližeg broja. Package uključuje : 1pc Trundshow za plivanje za mjerenje za Toppip : Ako mjerenje pada na pola inča, zaokružite se na jednu stranu da biste pronašli prirodnu udubljenju u Torsu. Ovo je vaš prirodni struk. Pokrenite traku oko prirodnog struka, držite vrpcu s poda i jednim prstom između tijela i kasete za ugodnije fit.season : ljetna prilika : dnevno, bazen za mjerenje morskog merenja : jeste li umjesto toga izmjerili ispod poprsja? Slijedite naše smjernice za gore-poprsje mjerenje prije nego što unesete veličinu benda u kalkulator. Bez obloženog, ne-minimizirajućeg svakodnevnog grudnjaka, mjeri tik iznad poprsja dovodeći meku mjernu traku na nivou benda na nivou benda Svaka ruka (laktovi), zatim oko prednjeg dijela do čvrsto, ali udobno se postrojenje tamo gdje vaše grudnjake zadovoljavaju vašu šalice. Ženski pojas u potpunom dijelu poprsana navodeći meku mjernu traku preko leđa i Pod svakom rukom, pazite da su vam laktovi i da se vrpca ne povuče iz tijela na prednjoj strani. Sa trakom u položaju, udahnite i izlazite dah, omogućavajući mu da klizi u svoje najudobnije, nevezing fit.stand na ravnu površinu sa stopalima zajedno. Mjera oko najvećeg dijela kukova i dna (otprilike 7 "- 9 " ispod struka), držeći vrpcu s poda. Kako se mjeriti za podlogu za podlozi : poliesteritem Specific Swomen kupaći komični odijelo za kupaće kupaće kupaće žene plus velike Grupa kupaći kostimi za žene kupaće kostimi za ženske kratke hlače Duga kupaći kupališta kratke hlače stoji na nivou površine sa nogama zajedno. Izmjerite u najvećoj dijelu kukova i dna (otprilike 7 "-9" ispod struka), zadržavanje trake s poda . specifičnostima predmeta. Nošenje neplaženog, ne-minimizirajućeg svakodnevnog grudnjaka, mjeri iznad poprsja dovodeći meku mjernu traku preko leđa na razini opsega, ispod svake ruke (laktove dolje), a zatim oko prednjeg dijela da se čvrsto, ali ugodno postrojeno gdje Vaši kaiševi susreću vaše šalice . Vrsta uzoraka : čvrsta. Spol : žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.