• Novo
Dianhelloya Nail Art Supplies Set Nail Art olovka prilagođena koži pogodna za korištenje Plastična olovka za njegu manikure za svakodnevnu upotrebu

Dianhelloya Nail Art Supplies Set Nail Art olovka prilagođena koži pogodna za korištenje Plastična olovka

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Opis : stvorite razne dizajne umjetnosti noktiju s ovim sjajnim četkicama i potrepštinama za umjetnost noktiju, učinite nokte zasljepljujućim i atraktivnijim.Idealno za fine nail art radove, pogodno za profesionalnu upotrebu ili kućnu upotrebu.Ovaj proizvod je jednostavan za upotrebu, napravljen od visokokvalitetnih materijala, neće prouzrokovati alergije na kožu i neće naštetiti tijelu.Nail art olovka izrađena od visokokvalitetnog plastičnog i najlonskog materijala, izdržljiva i lagana.Dužina olovke za tačkanje noktiju je 12,5 cm - 19,2 cm.Ovaj proizvod je pogodan za lakiranje noktiju, pravljenje tačaka, fino crtanje i dizajn uzoraka.Naziv artikla : Nail Art Tools Material : Plastic, Nylon Size : Bijela : 20.05cmx5.55cmx0.8cm/7.89inx2.19inx0.31inpink : 20.45cmx2.95cmx1.55cm/8.05inx1.16inx0.61in Notes : zbog razlike u podešavanju svjetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slika.Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja.Paket uključuje : 1 Set nail Art Pen-a kreirajte različite dizajne noktiju s ovim sjajnim četkicama i potrepštinama za umjetnost noktiju, učinite nokte zasljepljujućim i atraktivnijim.Idealno za fine nail art radove, pogodno za profesionalnu upotrebu ili kućnu upotrebu. Ovaj proizvod je jednostavan za upotrebu, napravljen od visokokvalitetnih materijala, neće prouzrokovati alergije na kožu i neće naštetiti tijelu. Nail art olovka izrađena od visokokvalitetnog plastičnog i najlonskog materijala, izdržljiva i lagana. Dužina olovke za tačkanje noktiju je 12,5 cm - 19,2 cm. Ovaj proizvod je pogodan za lakiranje noktiju, pravljenje tačaka, fino crtanje i dizajn uzoraka.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.