• Novo
Targus Stylus za tablete i pametne telefone - AMM0122TBUS

Targus Stylus za tablete i pametne telefone - AMM0122TBUS

Stupnjevi:
KM 20.95

Iznos
Tova je dostupna

Pišite bilješke ili upišite s lakoćom na dodirnom ekranu sa olovkom koji direktno komunicira s bilo kojim tabletom ili pametnim telefonom. Kompatibilnost : Radovi na svim kapacitivnim površinama na dodir; Koristite sa i Pad, i Pod Touch, i Phone i drugim dodirnim površinama. Funkcionalnost i dizajn : Dizajniran da nadopunjuje Cargus prikupljanje predmeta za novi i Pad; omogućava korisnicima da tačno i udobno upišu; Koristite za bilješke, crtati ili okrenuti stranicu; Mekani, trajni gumeni vrh neće ogrebati ekran. Ro HS kompatibilan : Da. Vrsta proizvoda : Stylus. Vrsta dodirnog ekrana Podržana : kapacitivna. Materijal : guma. Kompatibilnost : i Pad; i Phone; i Pod Touch. Certifikacija okoliša : Ro HS.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Magbuddy Anywhere Mount

KM 1.00

Naztech Magbuddy Anywhere Universal Mount je inovativan, jednostavan za upotrebu magnetskog sustava za osiguranje vaših uređaja bilo gdje u vašem domu, ured ili vozilu! Ovaj ravni magnetn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.