• Novo
Power Rangers Dino Fury Red Ranger Action Figura s ključem Dino Fury

Power Rangers Dino Fury Red Ranger Action Figura s ključem Dino Fury

Stupnjevi:
KM 11.97

Iznos
Tova je dostupna

6-inčni dino Fury Red Ranger Action Slika : Djeca mogu zamisliti akciju borilačkih vještina Rangers Dino Fury s ovom igračkom inspirisanom TV-a nadahnute DINO ključevom : inspirisan T-Rex Dino ključem u TV seriji. Otključava zvukove u Dino Fury Morher (prodaje se zasebno.) Obuhvatljivo oružje.) Dinosaur-inspirirano oružje. Druga planeta, Zayto vodi dino bijes rendžere u battlelooku za druge igračke snage - pronađite druge snage rangera i opremu, uključujući snage snage Dino Fury igračke, za više morfinominarne akcije. Dodatni proizvodi koji se svako prodaje zasebno. Podložno dostupnosti. Vrijeme je morfina! Od dina bijesa natrag u originalni moćni morfinski električni rendžeri, rendžeri snage su donijeli timski rad, akciju i avanturu generacijama navijača. Nasljeđe se nastavlja s figurama, vozilima, kolekcionarstvom i igračkama u Burdoplay-u iz Hasbroa, slave Ranger timove iz moćnog morfina do dino bijesa. Zamislite svu akciju snaga snage sa igračkama iz Hasbro! (Power Rangers proizvodi se prodaje zasebno. Ovisno o dostupnosti.) Copyright 2021 SCG Power Rangers Llc.hasbro i svi povezani uvjeti su zaštitni znaci Hasbro. Sadrži : brojku, dodatnu i dino ključ. Skala slike : 6 inča. Ages 4 i više . Upozorenje : Opasnost od gušenja - mali dijelovi. Ne za djecu mlađu od 3 godine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Swiss + Tech Snow Gant

KM 12.49

Da li on lopa snijeg, udarajući padine ili samo pokušavajući ostati tople i suve, ove snežne hlače iz švicarske tehnologije moraju imati zimsku stavku za svoju garderobu...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.