• Novo
Wrangler Boy's Gamer Cargo šorc, veličine 4 - & Husky

Wrangler Boy's Gamer Cargo šorc, veličine 4 - & Husky

Stupnjevi:
KM 7.99

Iznos
Tova je dostupna

Wrangler Boy-ov Gamer Cargo kratak, veličine 4-18ove kratke hlače za gamer cargo iz Wranglera se ne igraju. Dizajniran za ozbiljnu zabavu, igrači mogu sigurno ugurati svoj uređaj u posebno dizajniran džep za igrače, napravljen da odgovara današnjim najpopularnijim sistemima igara. Slušalice takođe dobijaju sopstvenu zaštitu sa unutrašnjim mrežastim džepom. Komforni detalji uključuju naljepnicu bez ogrebotina. Šorts se nalazi ispod prirodnog struka u mekanoj pamučnoj tkanini sa daškom spandeksa za rastezljivost u pokretu. Neophodni za igrače svih uzrasta, ovi šorc su spremni za igru. Hitovi iznad koljena. Gaming džep za igre i gadgete. Unutrašnji mrežasti džep za uši i sredstvo za čišćenje ekrana. Slobodno za rastezanje : 98% pamuk, 2% Spandex. Stil# 112315517.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wrangler Teret Kratak

KM 7.99

Wrangler Husky Boys' Cargo Short Straight fit Adjust to fit waistband Sizes 47 : Snap and zipper closure Sizes 818 : dugme i zipper closure Front slash pockets Back welt pockets Side cargo p

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.