• Novo
Wonder Nation Boys Explorer Kratke Hlače, Veličine 4 - & Husky

Wonder Nation Boys Explorer Kratke Hlače, Veličine 4 - & Husky

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Awesome stil nije teško pronaći sa Wonder Nation's Explorer šorc! Imaju cool dizajn blokova boja koji će sigurno pop sa bilo čim sa čim ga upari! Vjetrovita izmišljotina teče s njim od škole do igre i svega što Dan sprema. Samo dodajte odgovarajuću kapuljaču Wonder Nation Explorer i njegov izgled je spreman! Isključivo na . Materijal : 65% Pamuk/33% Najlon/2% Spandex. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Fit : Opušteno. Zatvaranje : stil navlačenja; elastični struk sa vezicom. Džepovi : dva džepa sa bočnim šavovima; dva džepa sa prednjim preklopom. Karakteristike : dizajn blokova boja; otporan na bore. Color Block Explorer šorc za dječake iz Wonder Nation.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wrangler Teret Kratak

KM 7.99

Wrangler Husky Boys' Cargo Short Straight fit Adjust to fit waistband Sizes 47 : Snap and zipper closure Sizes 818 : dugme i zipper closure Front slash pockets Back welt pockets Side cargo p

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.