• Novo
Wrangler Boy's Indigood traper šorc, veličine 4 - & Husky

Wrangler Boy's Indigood traper šorc, veličine 4 - & Husky

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Wrangler Boy-ov održivi Indigood traper kratak, veličine 4—18ovi Wrangleri u klasičnom stilu udobno se uklapaju ispod prirodnog struka sa malo rastezanja-omiljeni svaki muškarac. Sa povišenom tkaninom i završnom obradom, grubi i spremni traper sa 5 džepova i dalje izgleda uglađeno. Napravljeno sa Indigood održivom indigo bojom Wrangler, koja eliminiše vodu iz procesa bojenja i daje vam održiviju jean koja revolucionira modnu industriju. Djeca su i u srcu revolucionari, koji svaki dan pretvaraju u razloge za osmijeh. Upotpunite izgled uparivanjem šortsa sa njegovim omiljenim majicama. Slim fit. Povišena tkanina i završetak. Napravljen od Indigood-a, wranglerove vlastite održive indigo boje. Veličina 4-7 : Patentni Zatvarač Sa Zatvaračem. Veličine 8 I Više : Patentni Zatvarač Sa Zatvaračem Na Dugme. Besplatno Za Rastezanje : 78% Pamuk, 21% Poliester, 1% Elastan.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wrangler Teret Kratak

KM 7.99

Wrangler Husky Boys' Cargo Short Straight fit Adjust to fit waistband Sizes 47 : Snap and zipper closure Sizes 818 : dugme i zipper closure Front slash pockets Back welt pockets Side cargo p

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.