• Novo
Dječije mjesto dječaci sa pojasom Chino šorc, veličine 4-16

Dječije mjesto dječaci sa pojasom Chino šorc, veličine 4-16

Stupnjevi:
KM 9.98

Iznos
Tova je dostupna

Dječije mjesto Boy's belted chino short savršen je dodatak proljetnim sezonskim prazničnim događajima ili prelazni komad u toplije vrijeme. Chino kratki ima omče za kaiš i uklonjivi prugasti pojas. Zatvaranje dugmeta zip fly i unutrašnji podesivi jezičci za prilagođeno uklapanje čine udobno nošenje. Ključni detalj su prednji bočni kosi džepovi i stražnji džepovi. Prethodno je ispran za dodatnu mekoću za smanjenje skupljanja. Dolazi u veličinama 4-16. Napravljen od 100% pamučnog kepera. Dugme zatvaranje sa zip fly. Prednji bočni kosi džepovi;stražnji džepovi. Omče za kaiš. Uklonjivi prugasti pojas. Unutrašnji podesivi jezičci struka za prilagođeno krojenje. Prethodno oprano za dodatnu mekoću i za smanjenje skupljanja. Uvezeno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wrangler Teret Kratak

KM 7.99

Wrangler Husky Boys' Cargo Short Straight fit Adjust to fit waistband Sizes 47 : Snap and zipper closure Sizes 818 : dugme i zipper closure Front slash pockets Back welt pockets Side cargo p

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.