• Novo
Wmkox8yiii ružičaste naljepnice za nokte prozračne prozirne lažne lažne zalijepile za nokte žene i djevojke lažne naljepnice za nokte

Wmkox8yiii ružičaste naljepnice za nokte prozračne prozirne lažne lažne zalijepile za nokte žene i djevojke

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Ružičaste dvostruke naljepnice za nokte prozračno lažno ljepilo za nokte žene i djevojke lažne naljepnice za nokte : 8.4x6.1cm / 3.3x2.4infeatures : 【Sadržaj paketa】 1 naljepnice za nokte (24 naljepnice u različitim veličinama, udvajaju se u različitim veličinama Nokat. Ispravna veličina zakrpe za noktipijte ga na noktu i ogulite se s filma, stavite lažni nokat i pritisnite 15 sekundi da biste dobili savršenu manikuru. 【Veza naljepnice za lijepljenje noktiju pogodne su za mnoge prilike (kao što su festivali, zabave, zabave, predstavama), pogodno za djecu i trudnice, to je savršen alat i poklon za žene koje vole noktiju! Žene i djevojke lažne naljepnice za nokte. 100% potpuno novi i visoki kvalitet!. Wmkox8yi je najbolji! Preporučuje se kupiti više od 2 stavke odjednom, vrlo pristupačno !!. Visoka kvaliteta : Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljive znanosti!. Dobar servis : Pobrinite se da je svaka stavka visoka kvaliteta. Ako nam se možete slobodno obavestite, dobiti ćete svoj odgovor u roku od 24 sata, a 30 dana puni povrat novca bez razloga! Ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavača . Očekivana isporuka je 10-15 dana.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.