• Novo
Muška službena crno-bijela pruga sudac sudionici udpire V-izrez, srednja

Muška službena crno-bijela pruga sudac sudionici udpire V-izrez, srednja

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Ne postoji ništa kao nepogrešiv, plaši se i uvršten kao vertikalne crne i bijele trake sudije dres. Da li trebate zapovjedati fudbalsku utakmicu ili zapovjedničku pažnju na sportskom baru ili zabavu, prekrivena je sportska roba. Svaki dres sadrži manžete rebrastim rukavima i jednostavan, udoban ovratnik V-izrez. Materijal je 100% poliester : lagana, prozračna i vriska vlage. Držite cool i osušite se na polju ili u baru. Za brigu o i čistoj : strojno pranje hladno, suhom se suhom. Napravljeno od 100% ne-skupljanja, prozračnih poliestera. Brzo suho zbiranje i lagana tkanina drži vas cool i suhim. 1,5 "Crne pruge su utkane direktno u tkaninu za profesionalni izgled. Lisne manžete s rebrastim rukavima i jednostavan, udoban V-izrez. Idealno za sportske događaje, restoran i kostime.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 11.25

Muški 3 D tiskani rever na pola gumb pulover na majici kratkih rukava : Ova majica je udobna i elegantna Proljetna i ljetna majica su prvi izbor Thistmajica je vrlo popularna reverpovremeno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.