• Novo
Russell Muška i velika muška majica Crewneck sa kratkim rukavima, veličina do 5xl

Russell Muška i velika muška majica Crewneck sa kratkim rukavima, veličina do 5xl

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj svestrani muški izvedba kratkih rukava s russela savršena je za svakodnevne vježbe. Dizajniran za laganu mobilnost, top muški vrh sadrži meku, laganu tkaninu sa mrežom za povećanu ventilaciju tamo gdje vam treba najviše. Ovaj trening tee Wicks znoje i sadrži anti-miris tehnologiju kako bi vam pomogao da vas drži svjež i udoban. Materijal : 100% poliester. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : Model je 6'1 "i nosi veličinu M. FIT : Redovno uklapanje. Zatvaranje : pulover stil. Rukavi : kratki rukavi. Džepovi : Nema. Značajke : Crewneck; Prozračna tkanina; znojanjim zlim da bi se pomoglo da se hladi i osuši; Anti-miris; Reflektivna kaseta; Izduženi povratak produžava vašu pokrivenost. Muškarci Performanse Majica kratkih rukava iz Russela.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 11.25

Muški 3 D tiskani rever na pola gumb pulover na majici kratkih rukava : Ova majica je udobna i elegantna Proljetna i ljetna majica su prvi izbor Thistmajica je vrlo popularna reverpovremeno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.