• Novo
Prvak muške Raglan Baseball majica

Prvak muške Raglan Baseball majica

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Up! Champion pogodi dom trčanje s ovim Raglan Tee-om koji sadrži udobnu pogradu i detalj bez oznaka. Cca. Mjerenja modela : visina : 6'1 ", struk : 30-1 / 2", prsa : 37 ", ramena : 45". Model nosi veličinu M. Crewneck. Bez obzira na dodatnu udobnost. Kontrastni rebrani ovratnik. Kontrastni 3/4 Raglan rukava. TEAM PHAMPION : Vez na lijevom rukavu pokazuje vaš omiljeni brend i njegov ikonički logo. 100% pamuk. Mašina koja se može prati. Uvezeno. Champion Raglan bejzbol tee za muškarce. Opterećen dodatnim detaljima za izgradnju koji će se držati čak i najzahtjevnijim sportašima . Oznaka za dodatnu udobnost . Contrast rebrani ovratnik . kontrastni 3/4 rukavska rukava.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 11.25

Muški 3 D tiskani rever na pola gumb pulover na majici kratkih rukava : Ova majica je udobna i elegantna Proljetna i ljetna majica su prvi izbor Thistmajica je vrlo popularna reverpovremeno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.