• Novo
Plod od muških košulja za muške eversoft, pakovanje, veličine S-4XL

Plod od muških košulja za muške eversoft, pakovanje, veličine S-4XL

Stupnjevi:
KM 17.00

Iznos
Tova je dostupna

Da li idete u teretanu ili bacate loptu sa prijateljima, plod loom 360 disana mišićna majica ima leđa. Ova aktivna bitna je dizajnirana sa Eversoft prozračnim prstenom od pamuka za premium mekoću i dvostruku odbrambenu tehnologiju za zaštitu od mirisa i mirisa. Budite sigurni da znate da je plod tkalaca opsesivo zbog najmanjih detalja kvalitete, performansi, fit i udobnosti kako biste slobodni da se fokusirate na ono što vam je najvažnije. Dolazi u dvofanka, tako da uvijek imate svježu na ruci. Muška majica bez rukava. Eversoft prozračni prsten od pukovnika pamuk pruža premium mekoće pranje nakon pranja. Dual odbrambena tehnologija pruža kontrolu Wicking & Mirisa. Napravljeno sa nama pamukom. Velikodušno se uklapa kroz telo. Rebrasti ovratnik drži svoj oblik. Traka za vrat na ramenu do ramena za udobnost i izdržljivost. Dvostruka igle za šivanje na vratu i ramenima pruža vrhunsku izdržljivost. Veličine S-4 XL. 100% pamuk. Uvezeno. Upute za njegu tkanine : Mašina koja se može prati. Plod artikla LOOM br. 2pcm92. Muška 360 udahne mišićne majice bez rukava 2-pakovanje od ploda tkalačke površine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DRI-POWER® majica

KM 0.67

5,4 oz. / yd², 50 / 50 pamuk / poliesteroxford je 47 / 53 pamuk / poliesterpreshrnkadvanced upravljačkim vlagom Mekše ručno i odlično printabibilnost koferi na ramenima, kapljice, d

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.