• Novo
Brookstone Nature Dawn Moderni prostorni obojen vanjski vanjski raskid visokih performansi održiva područja, bjelokosti siva

Brookstone Nature Dawn Moderni prostorni obojen vanjski vanjski raskid visokih performansi održiva područja,

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte zaštitni sloj na svoje podove, palubu ili popločani dio dvorišta, koji sadrži teksturirani, prostorni dizajn boja, ova područja tepih nudi privlačan, moderan izgled vašeg prostora. Napravljen od recikliranih kućnih vlakana koji su otporni na mrlju i otporan na black, a tavična prostirka s niskim slovima idealna je za upotrebu u područjima s visokim prometom Koristite ga u zatvorenom prostoru kao dnevni boravak, rupa za trpezarije, kuhinjski prostirki ili Prostirki za spavaće sobe ili na otvorenom kao pateli i prostirki dvorišta. Područje propise visokih performansi : Zaštitite svoje podove, palubu i popločani dio dvorišta s ovim inovativnim brodskim kamenim nazivnim / vanjskim prostirnim prostirnim prostorom. Napravljen od recikliranih vlakana i izdržljive polipropilenske i poliesterne podloge, u bilo kojem prostoru može izdržati teške nožnog prometa u bilo kojem prostoru . U zatvorenom / vanjskom dijelu prostirki : Ova prostirka za otporne površine izrađena je izdržljivih, recikliranih petna vlakna koja su mrlja, blijeda, Plijedan i otporan na med, čineći ovaj prostirku idealnim za unutarnju i vanjsku upotrebu. UV tretirana vlakna drže prostirku od izblijeljenja na suncu, dok je čvrst poliester-mješavina zaklanja. Izlivanje i mrlje mogu se lako očistiti od vlakana visokih performansi bez da sadrže štetne tvari . Dostupno u različitim veličinama : Ova kolekcija prostirki je dostupna u 5'2 "X7''2" prostirke i 7'10 "X10'2" prostirke područja. Odaberite veličinu koja najbolje odgovara vašim potrebama i dekor. Jednostavna njega : Mrlje za blot ili izlijevanje odmah. Koristite sredstvo za čišćenje tepiha po potrebi. Temeljito sušiti. Redovito vakuum. Crevo čisto po potrebi . Standard 100 Oeko-Tex certificirani : Standard 100 by Oeko-Tex jedna je od najpoznatijih svjetskih naljepnica za tekstil testiran za štetne tvari. Ovaj tepih za područje testiran je za štetne tvari i bezopasan je za zdravlje ljudi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.