• Novo
Regency Kee Jedan pijedestal l

Regency Kee Jedan pijedestal l

Stupnjevi:
KM 70.00

Iznos
Tova je dostupna

Uživajte u više prostora za pisanje, dizajniranje i nacrt s regencijama KEE Jednomestalni stol u obliku pijedestalnog L koji sadrži elegantan, prostrani stol sa 42-inčnim povratom koji se može instalirati na obje strane stola. Ovaj stol u obliku slova L izgrađen je čvršćom metalnom bazom i laminatnom vrhom koji se uklapa u stomatoru, ogrebotina i dizeta. Pojednostavljeni stil omogućava veću prilagodbu sa ormarićima za podjelu i drugu kancelarijsku opremu. Stol uključuje pijedestal kutije sa dvije ladice za sigurnu memoriju dokumenata. Odaberite iz dostupnih veličina. Veliki radni prostor u obliku slova L za pisanje, izradu i izradu. Izgrađen od čvrstog metala i laminata. Odaberite iz dostupnih završnih obrada. Sadrži pijedestal kutije sa ladicama datoteka i kutijama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pijedestal 24, Javor

KM 3.00

OFM 66746 donji rod od 30 "x 24" sadrži površinu visokog pritiska OF OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" vrh je laminatni vrh visokog pritiska OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" dno : pijedestalni vrh

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.