• Novo
Safavieh invista inv zatvoreni područja područja

Safavieh invista inv zatvoreni područja područja

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Plava, siva i bijela kreiraju dizajn mramora na safavieh Invi u Invent411 u zatvorenom području tepiha. Detalji u nevolji dodaju interes za ovaj olujni podovi. Ova zatvorena područja područja odlikuje se izgradnjom električne površine polipropilena i poliestera i izleta od lateksa. Odaberite iz raspoloživih veličina da biste dovršili svoj kat u stilu. Ako se dogodi da se prosipate na ovu prostirku, trebali biste ga profesionalno očistiti. Uzoran mramorni uzorak u plavoj i sivoj boji. 80% polipropilen i 20% poliesterski materijal. Potpuno od lateksa. Izgradnja električne tkalaca. Visina hrpe na 8 mm. Odaberite iz dostupnih veličina. Profesionalno čisto.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3a Flokati Red 6

KM 0.33

Postoji samo jedan pravi flokati, a danas je još uvijek Flokati jedan od rijetkih proizvoda napravljen na isti način i na istom mjestu kao i stoljećima Ruka tkana u Grčkoj od 100% novoze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.