• Novo
Guitar Picks PITH FINGECTRUM zaštitnik banjo Thumb Classical Akustic Ukulele Mandolin Torte Bass

Guitar Picks PITH FINGECTRUM zaštitnik banjo Thumb Classical Akustic Ukulele Mandolin Torte Bass

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Opis r. r. Tražite li profesionalca, a opet pristupačni pick gitare? Jeste li u potrazi za čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova odjednom? Ako je vaš odgovor da, dođite i pogledajte ovaj proizvod! Naš profesionalni izbor gitare može udovoljiti vašim potrebama. To je jedan od najboljih izbora za vas. R. r. Značajke r. r. - Boja : kao što je prikazano r. - Materijal : plastika r. - Ove gitarinske bivke izrađene su od celuloidnog materijala, što je izdržljivo i praktično za trajnu upotrebu. R. - Materijal uživa u snažnoj trajnosti, nije lako biti slomljena i deformirana. R. - Sadrži širok dizajn, savršeno odgovara prstima, koji vam nudi ugodan osjećaj. R. - Ima široku primjenu koja se može široko koristiti za gitaru, bas i ukulele. R. - Trajni odabir pomažu početniku da njihova gitara zvuči puni i stvarnima, u isto vrijeme štite njihove prste.50 x gitaru Izaberite ovu gitaru napravljene su od celuloidnog materijala, što je izdržljivo i praktično za trajnu upotrebu . materijal uživa Snažna izdržljivost, nije lako razbiti i deformirati . sadrži široki dizajn, savršeno odgovara prstima, koji vam nudi ugodan osjećaj . Ima široko primjenu, koji se može široko koristiti za gitaru, bas i ukulele. Trajni odabir pomažu početniku da njihova gitara zvuči puni i stvarnima, istovremeno štite prste.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Elec gtr xl reg lite plus

KM 24.00

D'Addario EXL110 + nikl na rana električni žice gitare, redovno svjetlo pl"Plus" mjerač za poboljšanje čvrstoće ručne ruke, alternativni osjećaj za balansiranje napetosti između git

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.